top of page

SERVEIS

 

Matèria

Disposem dels millors proveïdors de teixits, tant de punt com de plana. Si no en trobem algun, el fabriquem. D’altra banda disposem de grans proveïdors de tricot.

Estampació

Oferim qualsevol tècnica d’estampació: serigrafia tradicional, estampació digital i sublimació. Tenim grans professionals en tots aquests camps.

Confecció

Treballem conjuntament amb tallers de confecció que ens ofereixen grans possibilitats per qualsevol tipus de peça tant de punt com de plana.

IMG_3607.JPG
Tall

És la nostra operació interna. Així ens assegurem de poder evitar errors de qualsevol tipus (patronatge, matèria, etc.) i del màxim estalvi de teixit. Per a tal fi, disposem de sistema de patronatge per ordinador (Lektra) i de màquines de precisió en el desplegat i tall del teixit.

Brodat

El món del brodat és molt extens, amb moltes opcions i possibilitats, i gràcies als nostres col·laboradors podem oferir totes les tècniques.

Tintura

És el procés que nosaltres creiem que dóna un valor afegit a qualsevol peça de vestir, i, per tant, ens hem envoltat de qui ens ofereix més qualitat i millor servei, a banda de processos imaginatius i fantàstics.

Planxa

És una part molt important en el procés i clau en el control de qualitat de cara al servei al client. Disposem de professionals de confiança per a assolir aquest objectiu.

bottom of page